Parhaat lahjaideat rakkaillesi netistä 2019

Juhla-päivä

Miehiä syytetään usein siitä, että he unohtavat hääpäivät, nimipäivät ja jopa puolisonsa syntymäpäivät. Äitienpäivää ja joulua toitotetaan sen verran näkyvästi niin mediassa kuin kaikissa kaupallisissa ja hengellisissä yhteyksissä, että vain ani harva onnistuu unohtamaan nämä juhlapäivät. Totta puhuen, myös naisilla on vaikeuksia muistaa merkkipäiviä – vaikka ne olisi kirjoitettu kalenteriin. Mitä siitä seuraa, kun unohtaa valmistautua puolison, kaverin, naapurin tai sukulaisen merkkipäivään? No tietenkin kauhea stressi siitä, mitä hankkia lahjaksi, ja ehtiikö lahja perille ajoissa. Kaikki tietävät, mitä siitä seuraa, jos unohtaa merkkipäivän kokonaan. Pahimmassa tapauksessa välit voivat mennä poikki, joten merkkipäivät kannattaa todellakin laittaa korvan taa (tai kalenterin väliin). Onneksi myös Facebook muistuttelee kaikkien tuttavien ja tutuntuttujen syntymäpäivistä, joten ainakaan ne eivät pääse unohtumaan keneltäkään sosiaalista mediaa aktiivisesti käyttävältä.

Asuitpa missä päin Suomea hyvänsä, laajin valikoima sopivia lahjaideoita löytyy netistä. Jopa palvelujen ulottumattomissa asuvat pikkukylien asukkaat pääsevät netissä käsiksi yhtä laajaan valikoikaan kuin metropolien asukit! Kaupoissa kiertelyyn menee aina paljon aikaa, eikä sopivaa lahjaa ehkä sittenkään löydy. Lisäksi täytyy varata aikaa paikasta toiseen siirtymiseen, sekä ottaa huomioon kauppojen aukioloajat. Internet mahdollistaa shoppailun 24/7, ja voit etsiä sopivia tuotteita erilaisten suodattimien, kuten koon tai hintaluokan avulla. Nettiostokset voit hoitaa vaikka kahvitauolla, ruokakaupan kassajonossa tai puutarhakiikussa istuessasi.

Viime hetken vinkit kullan lahjaksi

Mitä tehdä, jos puolison tai seurustelukumppanin merkkipäivä on huomenna (tai jo tänään), etkä ole muistanut ostaa lahjaa ajoissa? Jos aika on kortilla, eikä ehdi edes lähikaupassa käydä, ovat hyvät neuvot tarpeen. Mitä sieltä lähikaupasta olisi edes voinut saada? Esimerkiksi herkkujäätelöä, konvehtirasian, ruusukimpun tai käsityöläisolutta – ruokakauppa on oikein varteen otettava paikka lahjojen ostamiseen. Tällaisessakin tilanteessa, kun lahja pitäisi saada hommattua muutaman tunnin sisään, apu löytyy netistä. Et tietenkään ehdi tilata mitään tuotetta, sillä verkkokauppojen toimitusajat ovat nopeimmillaankin pari vuorokautta. Jos välissä on viikonloppu, voi mennä useampi päivä, ennen kuin merkkipäiväsankari saisi paketin. Ratkaisu ovatkin lahjakortit! Kun löydät sopivan lahjakortin, voit maksaa sen saman tien, ja verkkokauppa lähettää lahjakortin sähköisesti joko sinun tai merkkipäiväsankarin sähköpostiin.

Lahjakortteja myyvät niin kauneushoitolat kuin hierojat, hävikkiruokakaupat, elokuvateatterit, elämyspalvelut, kirpputorit, rautakaupat kuin ravintolatkin. Jos rakkaallasi on jokin lempikauppa, kannattaa tarkistaa, myisikö sekin lahjakortteja. Lahjakortin voit ostaa myös joltain matkanjärjestäjältä. Viikon loma esimerkiksi Turkissa maksaa halvimmillaan noin 300 euroa, mutta lahjakortilla voi yleensä ostaa myös matkatoimiston äkkilähtöjä. Huokeimmat äkkilähdöt Turkkiin maksavat noin 200 euroa per viikko. Risteilyäkkilähtöjä löytyy jo viidellä eurolla (Helsingistä Tallinnaan) tai viidellätoista (Helsingistä tai Turusta Tukholmaan). Miten olisi irtiotto lähempänä kotoa, eli hotelliyö omassa kaupungissa tai naapuripaikkakunnalla? Hotellilahjakortit löytyvät hotellin tai hotelliketjun omilta sivuilta.

Lahjaideoita viikko, pari ennen merkkipäivää

Lahjakorti

Lahjakortit sopivat lahjaksi kenelle tahansa ja koska tahansa, voihan niitä hankkia niin akupunktioon kuin karting-ajoonkin. Jos kuitenkin haluat jotain konkreettisempaa ja vielä henkilökohtaisempaa, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Lahjaa kannattaa alkaa etsiä netistä ainakin pari viikkoa ennen merkkipäivää, jotta ensinnäkin ehdit löytää lahjan, ja jotta se ehtii ajoissa perille. Jos tahdot personoida tuotetta jollain lailla, esimerkiksi kaiverruttaa koruun tai puukkoon jonkin tekstin, tulee tähänkin varata aikaa. Jos etsit tuotetta ulkomaisista verkkokaupoista, voi toimitukseen mennä jopa pari kuukautta! Muista myös tarkastaa se, joudutko maksamaan tuotteesta tullimaksuja ja arvonlisäveroa.

Kotimaiset verkkokaupat takaavat nopean ja helpon toimituksen ilman ylimääräisiä kuluja. Tiesitkö, että esimerkiksi hajuvedet saa edullisimmin netistä? Hajuvesiä ei kuitenkaan kannata ostaa, ellei tunne puolisonsa makua – se, mikä viehättää toista, inhottaa kolmatta. Jos kyse on esimerkiksi vaatteista, aikatauluta tilaus niin, että palautusoikeus on voimassa, jos lahjansaaja ei pidäkään takistaan tai kengistään.

Yksi mainio lahjaidea on laatuvalaisin. Hyvä valaistus tukee hyvinvointiamme, joten näin osoitat halusi pitää huolta rakkaastasi. Klassikkovalaisimet ovat upeita sisustuselementtejä silloinkin, kun ne eivät ole päällä. Design-valaisimet säilyttävät arvonsa, joten ne ovat kaiken kaikkiaan hyvä investointi. Osoitteesta https://www.valaisinmestari.fi/flos/ löydät laajan valikoiman upeita italialaisvalaisimia. Toimitusajat ovat 3–5 päivää, ja palautusoikeus peräti 100 päivää.