Kesämuoti vuonna 2020

Fjällrävenin laadukkaita tuotteita on nähty catwalkeilla vain vähän – nyt muotia ovat bleiserit, mikroshortsit ja polvipituiset saappaat. Trenditietoisin pukee ne ylleen yhtä aikaa, ja valitsee kaikki kolme hiekanvärisinä.

Jos maskuliininen ja ruskeasävyinen pukeutuminen ei ole sinun juttusi, ei hätää – myös ultranaisellisuus on muotia kesällä 2020. Kukkakuviot, rypytykset ja röyhelöt ovat muotia yhtä lailla kuin olkapäätoppauksilla ja 2-rivisellä napituksella varustetut bleiserit.

Bleiserit ovat täällä taas

Vuoden 2020 muoti näyttäisi suoraan 1980- tai 1990-luvulta tähän vuoteen siirtyneestä hyvin tutulta. Suora bleiseri, mikä ulottuu lantiolle, on taas muotia. Muista olkatoppaukset ja kaksi nappiriviä, niin ratsastat muodin aallonharjalla.

Bermudashortsit ovat toimistokelpoiset

Sekä polven ylle yltävät bermudashortit että mikroshortsit (eli hot pantsit) ovat kuuminta muotia kesällä 2020. Kokeile shortseja alaosaksi minkä tahansa kanssa – myös puvuntakin.

Nahka ja mokka himottavat

Vuonna 2020 himoitaan etenkin värillistä nahkaa sekä 1970-luvusta muistuttavaa mokkanahkaa. Mokka sopii hameisiinkin. Vegaani valitsee mokkajäljennöksen, mikä on tehty muovista.

Seilorivaatteet eivät yllätä

Seilorivaatteet

Merihenkiset vaatteet ovat muotia joka ikinen kesä. Vuoden 2020 kesämuoti ei tee poikkeusta – sinivalkoisia vaatteita käyttävä on muodikas joka kesä.

Kiiltoa kuin diskossa ikään

Vuoden 2020 kesämuoti pitää sisällään kiiltäviä kankaita. Kiilto tulee joko metallisina hohtavista kankaista tai glitteristä ja paljeteista. Nyt on OK näyttää diskopallolta.

Hippihenkisyys tasapainoilee mauttomuuden rajalla

Tämän vuoden kesällä muistellaan 1970-lukua myös hippivaatteiden muodossa. Kirjailuja, kukkakuoseja, kaftaaneja ja muita liehuvia vaatteita… siinä hippityylin alkeet. Hippityylille tyypillinen kuosien ja koristeiden yhdistelmä tasapainoilee usein mauttomuuden rajalla, mutta se on tänä vuonna aivan tarkoituksellista.

Polvipituiset saappaat – mutta mihin ne voi yhdistää?

Vuoden 2020 muodikkaimmat saapikkaat yltävät klassisesti polveen asti, ja ne voi yhdistää ihan mihin vain. Vuonna 2020 on muodikasta tehdä yllättäviä jalkine ja alaosa -yhdistelmiä, eli pukea tennarit hameen kanssa ja korkkarit farkkujen kanssa. Voisiko polvipituiset saappaat yhdistää minishortseihin? Miksei!

Kietaisumalliset mekot sopivat kaikille

Kietaisumalliset mekot ovat raskaana olevien ja imettävien naisten ikisuosikkeja, mutta ne pukevat ketä tahansa. Korosta kurvejasi ja naisellisuuttasi kietaisumekolla!

Farkkukangas on kestävää

Farkkukangas on kestävää, ja denimvaatteet varsinaisia muodinluojien kestosuosikkeja. Älä jumitu denimhousuihin, vaan kokeile myös farkkumekkoja, -hattuja, -liivejä, -takkeja ja -laukkuja! Pillifarkut ovat – vihdoinkin – saaneet väistyä leveiden lahkeiden tieltä.

Ylisuuret housut antavat liikkumatilaa

Ylisuurissa ja nyt niin muodikkaissa housuissa on helppo liikkua. Rennon väljät housut ovat sekä mukavat että muodikkaat. Maskuliininen leikkaus ja lantiomalli ovat vielä enemmän pop. Jos olet todella pitkä ja todella ennakkoluuloton, kokeile pukea pohjepituinen mekko leveälahkeisten housujen ylle.

Puhvihihat ja pohjepituiset hameet sopivat tähän kesään

Vuoden 2020 kesän muodikkaimmat hihat ovat puhvihihat, usko tai älä. Kun valitset hametta tai mekkoa, kannattaa muistaa, että pohjepituus on nyt kova sana. Myös nilkkapituiset helmat ovat muotia, mikä on helpottavaa: pohjepituus ei sovi kaikille.

Yksi vai kaksi väriä? Sinä päätät

Vuonna 2020 voit pukeutua samaan väriin päästä varpaisiin. Sävyt voivat vaihdella, pääväri ei. Kuulostaako tylsältä? Onneksi myös kaksiväriset vaatteet ovat muotia, ja varsinkin siten, että vaatteen väri vaihtuu keskellä vaatetta. Näin ollen siis housujen lahkeet tai puseron hihat voivat olla keskenään eri väriset. Jos et halua ostaa uusia ja erikoisia vaatteita, joiden käyttöikä voi jäädä lyhyeksi, voit kokeilla pukeutua keskenään eri värisiin kenkiin.

Kesävaatteet

Mitkä kuviot ovat muotia kesällä 2020?

Kesän 2020 trendikkäimmät kuviot ovat suuret kukkakuviot ja polka dot -pilkut! Jonkun verran tullaan näkemään myös ruutukuosia.

Naiselliset elementit kesävaatteisiin

Kesävaatteissa on paljon naisellisia elementtejä vuonna 2020. Röyhelöt, frillat, liehukkeet, rimpsut ja rypytykset ovat todella haluttuja. Myös virkattua tai virkatulta näyttävää pintaa suositaan tänä kesänä.

Iso neule lämmittää

Iso neule lämmittää sekä kehoa että muotitietoisen mieltä. Iso neule sopii nyt niin muodikkaiden leveiden housujen pariksi, sillä suorat ja maskuliiniset linjat ovat in.

Safarivaatteet ovat katu-uskottavat

Älä epäröi pukeutua safarijakkuun tai safarihameeseen, sillä ne ovat vuonna 2020 hyvin katu-uskottavat. Myös muissa vaatteissa voi suosia hiekan väriä. Hiekan ohella muotia ovat myös tupakan- ja maitokahvinruskea, koralli, violetti, keltainen, oranssi ja pinkki.